Διαφορετικοί Τύποι Αρωμάτων


Τα άτομα δεν έχουν γενικά επίγνωση του τρόπου με τον οποίο υπάρχουν διάφοροι τύποι αρωμάτων. Υπάρχουν 2 βασικά είδη αρωμάτων, τα οποία θυμούνται τη διάκριση για την ανάπτυξη αρωμάτων. Διαχειρίζεται κυρίως τις στερεώσεις που περιέχονται σε ένα συγκεκριμένο άρωμα, τις στερεώσεις που χρησιμοποιούνται και ούτω καθεξής.

Δεν είναι ακριβώς θεμελιώδες για εσάς να συνειδητοποιήσετε τους τύπους αρωμάτων για να συμμετάσχετε στις μυρωδιές. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο άρωμα σύμφωνα με το γούστο και τον χαρακτήρα σας.

Τα αρώματα γενικά εξελίσσονται με τη χρήση του σχεδίου 3 φάσεων. Αυτά τα στάδια ονομάζονται άρωμα “σημειώσεις” – Οι κορυφαίες σημειώσεις, οι κεντρικές σημειώσεις και οι νότες βάσης είναι οι θεμελιώδεις ομαδοποιήσεις.

Οι νότες κορυφής είναι βασικά το άρωμα που σας παρέχει την απόλυτη αρχική αίσθηση του αρώματος. Περιλαμβάνει Αρωματικά Κεριάελαφρύτερα και απρόβλεπτα στερεώματα που διαδίδουν το άρωμα, στη συνέχεια προκαλώντας σας να νιώσετε νέα. Οι κορυφαίες νότες ενσωματώνουν συνήθως φυσικά προϊόντα εσπεριδοειδών όπως γκρέιπφρουτ, λεμόνι και περγαμόντο.αλδεΰδη και πράσινες νότες όπως γαλβάνιο, μέντα και πεύκο.

Οι κεντρικές νότες βελτιώνουν το άρωμα όταν οι κορυφαίες νότες τείνουν να στραγγίζονται μαζί τους. Αυτό πολλές φορές ονομάζεται πυρήνας του αρώματος. Οι κεντρικές νότες είναι ουσιαστικά τα κυρίαρχα αρώματα που κρατούν το άρωμα ζωντανό για πολύ καιρό. Αυτά χρησιμοποιούνται επιπλέον για την τακτοποίηση των οικογενειών άρωμα σε ξυλώδη, ανατολίτικα και αρώματα λουλουδιών.

Οι νότες βάσης δημιουργούν τις θεμελιώδεις συνθήκες αρώματος που του δίνουν μια διαρκή γοητεία. Αυτή η συγκεκριμένη νότα παράγεται χρησιμοποιώντας τις λιγότερο απρόβλεπτες στερεώσεις που ενσωματώνουν βανίλια, ενδιαφέρουσα ξύλο και χρυσό.

Αυτός ο μεγάλος αριθμός διαφόρων σημειώσεων κάνει τις συνήθεις μυρωδιές και είναι ζωτικής σημασίας να συμβαδίσει με την πρόοδο αυτών των σημειώσεων για να κάνει ένα φιλικό μίγμα των στερεώσεων. Στη νέα εποχή, ωστόσο, έχει αναπτυχθεί ένα ακόμη είδος αρώματος που δεν έχει καμία διακριτική αλλαγή. Αυτά τα αρώματα έχουν έναν κανονικό κάθετο ορισμό και μια μοναχική νότα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *