Αθλητικά Παπούτσια Που Προτείνω


Υπάρχει ένας τόσο μεγάλος αριθμός παπουτσιών για παρακολούθηση φέτος, αλλά αυτά δεν είναι πολλά που σας προτείνω να εξετάσετε. Θα αναφερθώ σε μερικά παπούτσια που δέχομαι ότι θα σας αρέσουν όλοι και που είναι πολύ ευχάριστα ενώ φοράτε. Ένα μέρος αυτών των παπουτσιών είναι από τη Nike και άλλα από την Adidas. Αυτά δεν θα είναι επίσης απίστευτα δαπανηρή, πιο δαπανηρή είναι περίπου $200. Έχω διεκδικήσει αυτά τα παπούτσια και μπορώ να σας ενημερώσω ότι είναι ποιοτικά παπούτσια και σίγουρα αξίζουν την αξία τους. Πρώτον, θα ξεκινήσω με το #1 ζευγάρι μου μέχρι αυτό το σημείο και είναι το Nike Air VaporMax Flyknit. Αυτά τα παπούτσια, όπως ανέφερα στην άλλη θέση, είναι τα πιο ευχάριστα παπούτσια της συλλογής μου μέχρι αυτό το σημείο. Έχουν αέρα ανεβαίνει στη βάση που την αναγκάζει να αισθάνεται σαν να τρέχετε σε ομίχλες. Η ελαστική εξωτερική σόλα στη φτέρνα βοηθά με την ανθεκτικότητα και προσθέτει για παρηγοριά επίσης. Απλώς αισθάνονται σαν να παραλείπετε όταν τρέχετε. Το υλικό Flyknit τους προκαλεί ελαφρύ και να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στις κάλτσες σας ενώ τρέχετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ποικιλίας, επέλεξα κάθε σκοτεινό και είναι επίσης προσβάσιμοι για προσαρμογή. Οι πρωτοπόροι της Nike διέθεσαν τη σόλα με επένδυση σε αυτό το παπούτσι, ώστε να μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τον αέρα κάτω από το παπούτσι. Το έχουν νόημα καθώς παπουτσια ανδρικαένταση όταν πατάτε στο παπούτσι και το στέλεχος εκκενώνεται όταν το πόδι σας πέφτει από το έδαφος κάνοντας μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα όταν τρέχετε. Αυτά τα παπούτσια θα τα κάνουν να τρέχουν για σημαντική απόσταση χωρίς τα πόδια σας να στραγγίζονται ή να πονάνε.

Επιπλέον, προτείνω το Nike Air Max 270. Αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά για τρέξιμο ή βόλτα. Είναι ρητά για τρέξιμο, αλλά αισθάνονται συγκριτικά καλά αν περπατούν με μεγάλη ταχύτητα. Αυτά τα παπούτσια παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη μονάδα αέρα impact point για τη Nike και δίνουν την ιδανική εφαρμογή στο πόδι σας, φαίνεται επίσης τέλεια. Έρχονται επίσης σε πολλές colorways, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια ποικιλία φαίνεται καλύτερο και επιτρέπουν το πόδι σας να εισπνεύσει επίσης. Αυτά τα παπούτσια είναι πραγματικά προσαρμόσιμα και τα πόδια σας δεν αποστραγγίζονται μετά από να τα φοράτε για κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να τα φορέσετε όλη την ημέρα και να μην δώσετε μια ιδέα στα πόδια σας για ευκολία. Αυτά τα παπούτσια παρουσιάζονται επιπλέον στο υλικό Flyknit για να επιτρέπουν περισσότερο αερισμό για το πόδι σας και να του επιτρέπουν να παραμένει δροσερό όταν είναι ζεστό έξω. Αγόρασα μερικά από αυτά τα παπούτσια για τη μητέρα μου, αφού το επάγγελμά της αναμένει να περπατήσει έναν τόνο και τα εκτιμά σε τέτοιο βαθμό. Τα πόδια της δεν βλάπτουν όσο διαφορετικά παπούτσια είχε, υπό το φως του γεγονότος ότι είχε παπούτσια επιπέδου που προσθέτουν πίεση στα πόδια σας αργά ή γρήγορα. Τους εκτιμά και τους φοράει με συνέπεια.

Τρίτον, αυτά τα παπούτσια ήταν γύρω από πάντα, αλλά είναι ένα έργο τέχνης, τα Nike Flying corps. Αυτά τα παπούτσια ήταν τα πιο γνωστά όταν ήμουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και όχι με το σκεπτικό ότι ήταν ευχάριστα σαν διαφορετικά παπούτσια που ανέφερα, αλλά επειδή ήταν λογικά, ακριβώς στο σήμα των 100 δολαρίων, αλλά επειδή ήταν πολύ λευκά. Αυτά τα παπούτσια κάνουν ολόκληρη τη στολή σας να κολλήσει έξω και θα μπορούσατε να τα φορέσετε με οτιδήποτε και θα φαινόταν αξιοπρεπή. Αυτά τα παπούτσια έχουν τόσα πολλά χρώματα που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Κλίνω προς τα λευκά, αφού ξεχωρίζουν περισσότερο, αλλά έχω δει σχεδόν κάθε ποικιλία σε αυτό το παπούτσι. Έχει περάσει διαρκώς και θα συνεχίσει να είναι υποδειγματικό για τη Nike πολύ καιρό στο μέλλον. Αυτά τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από δέρμα μοσχαριού, οπότε είναι λαμπρό να αποκτήσετε τα πεδία δύναμης και να πάτε μισό μέγεθος μεγαλύτερο, ώστε να έχετε αρκετό χώρο για το συμπλήρωμα και το πόδι σας. ForceFields έκανα νόημα σε μία από τις διαφορετικές θέσεις μου. Αυτά τα παπούτσια φαίνεται να είναι στερεά όταν τα φοράτε για πρώτη φορά, αλλά “σπάνε”.”Δεν είναι το πιο ευχάριστο παπούτσι από την αρχή ακόμα όταν μπαίνουν, εξαιρετικά συνηθισμένο κανονικό παπούτσι.

Τέταρτον, τα κύρια παπούτσια Adidas που προτείνω είναι το παπούτσι για τρέξιμο NMD XR1. Αυτά τα παπούτσια είναι τέλεια για το τρέξιμο δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά ελαφριά και έχουν ένα υλικό διατομής συνολικά γύρω από το παπούτσι που επιτρέπουν στο πόδι σας στην αναπνοή. Έχουν γενικά εξαιρετική βάση και στιβαρότητα λόγω της ελαστικής εξωτερικής σόλας και δίνουν επίσης ένα σημείο πρόσκρουσης περιορίζω. Το όριο σημείου πρόσκρουσης είναι ιδανικό για το παπούτσι, καθώς βοηθά το έλατο παπουτσιών άψογα στο πόδι σας. Ενώ τρέχετε σε αυτά δεν θα αισθανθείτε το άγχος στα πόδια σας από όλα τα αποτελέσματα και στη δεύτερη σκέψη θα αισθανθείτε εντάξει με κάθε βήμα που παίρνετε. Όπως και με κάθε παπούτσι που έχω αναφέρει, αυτά φτάνουν σε διάφορους τόνους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια γενικά σας ωφελεί. Αυτά είναι εξαιρετικά απλά και πεντακάθαρα με το καθαριστικό παπουτσιών Jason Markk που ανέφερα στην άλλη μου ανάρτηση. Τους καθαρίζω συνήθως με το σκεπτικό ότι το υλικό πλέγματος φαίνεται να λερώνεται αποτελεσματικά, ωστόσο κάθε ένας από τους λεκέδες πέφτει, φαίνονται υπέροχα μετά από κάθε φορά που τα καθαρίζω. Επίσης, το τελευταίο παπούτσι που προτείνω είναι τα παπούτσια Cloudfoam Racer TR από την Adidas. Αυτά τα παπούτσια είναι πραγματικά νέα στη συλλογή μου και μία από τις κορυφαίες επιλογές μου από την Adidas. Αυτά προορίζονται για τους εξωτερικούς σπρίντερ και δίνουν εξαιρετική ευκολία, όπως και με οποιοδήποτε παπούτσι παρατηρώ. Στο σημείο που είδα ότι αυτά τα παπούτσια είχαν το Cloudfoam padding, έπρεπε να τους δώσω ένα πλάνο αφού δεν το ήξερα ποτέ. Δεν ήμουν απογοητευμένος όταν έφτασα στο κατάστημα για να τα δοκιμάσω. Όπως ανέφερα αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά για τρέξιμο σε μονοπάτια έξω από την περιοχή και πραγματικά βλάπτουν τα πόδια σας όπως τα περισσότερα παπούτσια κάνουν όταν τρέχετε σε μονοπάτια ή τσιμέντο. Είναι επιπλέον κατασκευασμένα από υλικό πλέγματος έτσι ώστε το πόδι σας να μπορεί να εισπνεύσει και ελαστική εξωτερική σόλα για ανθεκτικότητα. Συνολικά, αυτά είναι τα νούμερο ένα παπούτσια μου του 2018 μέχρι αυτό το σημείο και θα συνεχίσω να δημοσιεύω νέες παραλαβές καθώς εντοπίζω παπούτσια που ταιριάζουν στις απαιτήσεις μου.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *